Overslaan naar content

Technisch medewerker Machines

 • Naaldwijk
Verpak

Functieomschrijving

Jij zorgt ervoor dat onze tomaten er net zo lekker uitzien als ze smaken. Als Technisch medewerker machines zorg jij samen met het team dat het verpakken van 2.5 miljoen tomaten per dag op rolletjes loopt!


WAT GA JE DOEN?

Als Technisch medewerker machines bedien je samen met vier collega’s de flowpack verpakkingsmachines. Wanneer onze tomaten gewogen zijn, gaan zij via de lopende band door naar de verpakkingsmachine. Je zorgt ervoor dat de tomaten op de juiste manier binnenkomen en verpakt worden. Door jouw oplettendheid staat de machine altijd op de juiste instellingen ingesteld en kan er efficiënt gewerkt worden. Is er toch een storing? Jij lost ‘m zelf op of schakelt tijdig de technische dienst in. In zo’n situatie ben jij al bezig met het bedenken van een oplossing, waardoor deze storing niet nog een keer voorkomt. Zo heb jij een belangrijke bijdrage om het verpakkingsproces nog efficiënter te maken.
Wanneer jij vervolgens na het werk de supermarkt inloopt, zie jij daar het resultaat van jouw werk. Gaaf toch?!


OVER ONS

Looye Kwekers laat mensen al meer dan 75 jaar genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij zijn trots op ons familiebedrijf met teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen. Onze consumentenmerken Looye Honingtomaten, Looye JOYN tomaten en Looye To Go. zijn internationaal verkrijgbaar. Samen met 600 collega's voorzie jij de schappen van vooraanstaande retailers en groenten-fruitspecialisten van onze smaakvolle tomaten.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Onze arbeidsvoorwaarden zijn net zo smaakvol als onze tomaten. Dit is wat je kunt verwachten:

 • Een passend salaris op basis van jouw ervaring;
 • Bij Looye Kwekers draait het om groei, zowel voor onze tomaten als voor jou. Daarom krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en is er ieder jaar een fors opleidingsbudget beschikbaar;
 • Een volledige reiskostenvergoeding van 0,23 cent per km. Kom je op de fiets, dan krijg je ook je reiskosten vergoed;
 • Een gunstige pensioenregeling;
 • Je werkt iedere week 4 dagen. Dit wisselt van maandag t/m zaterdag. Je draait geen storingsdiensten. 
 • Een goede introductie en inwerktraject waarbij we elkaar beter leren kennen. Je zal alles ervaren. Echt waar, ook tomaten knippen en verpakken. 
 • We weten dat onze tomaatjes onweerstaanbaar zijn, daarom kun je er in de pauze onbeperkt van snoepen;
 • Wij vieren alles! Successen, verjaardagen, we verzinnen altijd wel iets om op een stuk taart te kunnen trakteren;
 • Wij houden wel van een feestje! We organiseren leuke uitjes en evenementen zoals een pubquiz, kerstmarkt en de maandelijkse borrel. 

Vereisten

WIE BEN JIJ

 • Ervaring in machines is geen must. Maar je interesse hierin en je technisch kennis is wel aanwezig;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands of Engels. Je kunt in deze talen duidelijk communiceren met je collega';
 • Je bent een vroege vogel.


INTERESSE? 

Is jouw interesse gewekt? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief via de sollicitatie knop. Bij vragen kan je contact opnemen met recruiter Thea van den Hoek. Thea is bereikbaar via 0174-520060.

WERVING EN SELECTIE BUREAU’S
We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie van mening zijn ons te kunnen voorzien van topkandidaten, maar dat is niet hoe wij deze vacature insteken. Wij zoeken onze kandidaten rechtstreeks. Dit betekent dat alle profielen die ongevraagd via een intermediair worden aangeboden op vacatures van Looye Kwekers, als directe sollicitaties zullen worden behandeld.

 • Naaldwijk
Verpak

of