Overslaan naar content

Teeltspecialist

 • Naaldwijk
Kwekerijen

Functieomschrijving

Ben je toe aan je volgende stap in je carrière als teeltspecialist waarbij je niet alleen in de kas werkzaam bent, maar ook het klimaat en energie controleert via ons Priva systeem. Je krijgt veel vrijheid om de functie van teeltspecialist in te vullen. Wij telen onze tomaten op een unieke, eigen manier in onze kwekerij in Naalwijk van bijna 7 hectare.


OVER ONS

Looye Kwekers laat mensen al meer dan 75 jaar genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij zijn trots op ons familiebedrijf met teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen. In samenwerking met onze contracttelers zijn we constant bezig om de lekkerste tomaten te telen. Onze consumentenmerken Looye Honingtomaten, Looye JOYN tomaten en Looye To Go tomaten zijn internationaal verkrijgbaar. Jij gaat samen met 600 collega's de schappen van vooraanstaande retailers en groenten-en fruitspecialisten voorzien van onze smaakvolle tomaten.

Om onze ambitieuze doelen verder te verwezenlijken, zijn we op zoek naar een nieuwsgierige Teeltspecialist. 


Looye Kwekers bestaat uit meerdere teeltlocaties, een verpakhal en een hoofdkantoor. Onze eigen teeltlocaties zijn gevestigd in Naaldwijk en Burgerveen. Hier kweken wij tomaten op onze eigen manier: we selecteren tomatenrassen op smaak en we kweken ze in evenwicht met de natuur.


WAT GA JE DOEN?
Als Teeltspecialist beheers je het klimaat, watergift, bemesting, en energiemanagement, binnen onze organisatie met meer dan 25 hectare teelt. Je fungeert in een uitvoerende en adviserende rol binnen de kwekerij en rapporteert aan de bedrijfsleider. Dagelijks werk je nauw samen met de Teamleider en de Specialist Gewasbescherming voor een optimale afstemming van de inzet van arbeid en gewasbescherming. Met elkaar draag je zorg voor het telen en produceren van smaakvolle tomaten op een zo efficiënt mogelijke manier.


Kernverantwoordelijkheden binnen deze functie:

 • Je werkt volgens het Looye teeltbeleid en de Looye teeltstrategie en draagt verbeterpunten aan vanuit de dagelijkse praktijk;
 • Je controleert de kwaliteit van het product en bent in staat om verbeteringen door te voeren;
 • Je geeft wekelijkse en 8-wekelijkse oogstprognoses t.b.v. de verkoop;
 • Je bewaakt de naleving van de regels op het gebied van hygiëne en werkzaamheden volgens het kwaliteitshandboek.


WAT BIEDEN WIJ JOU?

Bij Looye Kwekers zijn we volop in beweging. We zijn ambitieus omdat we iedereen van onze tomaten willen laten genieten! Met deze functie bouw je mee aan ons prachtige merk.

Daarnaast:

 • Vinden we groei en ontwikkeling belangrijk. Dat ondersteunen we door jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget aan jou beschikbaar te stellen;
 • Krijg je een introductie en inwerktraject waarbij je ons bedrijf en jouw collega’s leert kennen en wij jou. Van kantoor tot kas, van toetsenbord tot tomaten plukken, je zal alles ervaren;
 • Krijg je volledige reiskostenvergoeding van 0,23 cent per km. Kom je op de fiets, dan krijg je ook je reiskosten vergoed;
 • Hebben wij een gunstige pensioenregeling afgesloten;
 • Bieden wij onze medewerkers altijd tomaten en ander fruit aan;
 • Houden wij wel van een feestje! We organiseren leuke uitjes en evenementen zoals een personeelsfeest, kerstmarkt en verschillende borrels;
 • Krijg je alle tools om jouw functie goed uit te kunnen voeren waaronder een laptop en telefoon.

Vereisten

WAT BRENG JE MEE?
In deze functie komt jouw leergierige aard goed tot zijn recht en je weet dit om te zetten in de praktijk. Daarnaast beschik je over de nodige flexibiliteit die van pas komt in onze dynamische organisatie. Verder:

 • Heb je een afgeronde agrarische opleiding of teelt specifiek;
 • Heb je ervaring als teeltspecialist binnen de tomatenteelt of ander soort complexe teelt;
 • Heb je ervaring met Office en glastuinbouw-gerelateerde besturingssystemen (bijvoorbeeld van Priva installatie);
 • Ben je in het bezit van rijbewijs B;
 • Heb je goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.
 • Spreken onze waarden: Ondernemend, Samen, Aandacht en Gedreven jou aan.


INTERESSE? 

Is jouw interesse gewekt? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief via de sollicitatie knop. Bij vragen kan je contact opnemen met recruiter Thea van den Hoek. Thea is bereikbaar via 0174-520060.

WERVING EN SELECTIE BUREAU’S
We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie van mening zijn ons te kunnen voorzien van topkandidaten, maar dat is niet hoe wij deze vacature insteken. Wij zoeken onze kandidaten rechtstreeks. Dit betekent dat alle profielen die ongevraagd via een intermediair worden aangeboden op vacatures van Looye Kwekers, als directe sollicitaties zullen worden behandeld.

 • Naaldwijk
Kwekerijen

of